Heeft u een probleem met uw vaatwasser of moet de droger gerepareerd worden? Heeft u behoefte aan een goed en deskundig advies over installatie of reparatie van? Zoek niet verder, EP:Stevens is uw witgoedspecialist.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuw apparaat. En wat te doen als er iets mee aan de hand is? De mensen van EP:Stevens kunnen u als geen ander daar bij helpen. Wanneer u vragen heeft over de reparatie of installatie van uw koelkast, vaatwasser, wasmachine, wasdroger of ander witgoed bent u bij ons aan het juiste adres.

We zeggen het niet voor niets: EP:Stevens is uw witgoedspecialist. EP:Stevens heeft veel kennis van zaken. Bij EP:Stevens kiest u voor kennis en gemak, want bij ons draait alles erom dat u tevreden bent, voor en tijdens de aankoop, maar zeker ook daarna.                              
Bij EP:Stevens staat service centraal. Bij bezorging verzorgen wij de montage en installatie van uw apparaat, we kunnen uw elektrische apparatuur ook onderhouden en als er wat met uw witgoed is, kunnen wij het als het even moet snel verhelpen. Dat geldt ook voor apparatuur die u niet bij ons gekocht heeft!

Heeft u vragen of een storing aan een van uw apparaten? Wilt u meer weten over bezorgen, installatie of inbouw? Bel ons via 0174-415523 of email ons naar info@epstevens.nl.